Wednesday, September 7, 2011

kisah percintaan bersama DYRA HALMI



DYRA HALMI is in a relationship with HOWIT DAUS!

tadaaa... terkejut tak?
btw, its just like a contract couple.
actlly,we're looks like a sibling and we're promise thats nthng will be change in our relationship.
it is BESTIES for ever :)
lagi pon kami dah mcm kemba..
kami bnyk persamaan...
susah senang kami lalui bersama..
susah senang,saat gembira n sedih..
smpai cikgu kt skola pon anggap kami couple..
acctualy we just besties ever..

so,kepada yg gembira akn status 24 hours kami ni:
korang boleh la marah2 kami :D
terima kasih kpd yg mendoakan perhubungan kami..
hahahaha...mesti bengang kn ;)
kpd org yg slama ni ternanti2 saat kami cple..
here is it! termakbul juga kn?
ok la tu dr x dpt lgsg..kang kempunan plk korg..heee~

kepada yg berduka, bersedih hati n UNLIKE(ayt spe la ni)...
so, it time to smile back..
because IM SINGLE back..
oh nope! im single as usual..
kpd kwn2 yg tak suke kami cple tu,takut kehilangan kami as friends, I'M YOURS!
kpd ehem2 ;), jgn la membawa hati yg lara tu ye..
tu la,org sruh ngorat cpt2 tak nk,ble da dtaken,baru nk UNLIKE!
so, ini la masa utk anda di luar sana utk meluahkan isi hati anda kpd kami ;)

kepada kwn2 lama yg knl kami berdua...
mesti korg terkezut kn?
ini nama nya trick!
heee~ jgn marah haaa...

p/s: sy MUHAMMAD FIRDAUS BIN HAMDAN,dan sy mewakili bg pihak  NUR ADIRA MOHD HALMI
 ingin mengumumkan TAMAT NYA CONTRACT 24 HOURS! cheers!!

No comments:

Post a Comment