Wednesday, February 8, 2012

new besties part 4

asalamualaikum semua.ari nie saya nk cite pasal new besties saya...
meyh sini howit daus berceloteh mengenai mereka..
ini yg pertama..nama diberi ubadah kheir amir..wow..saya hafal nme dye..hahaha..dye nie dah mcm kacukan cina da...sgt simple n humble orang nyer..sgt caring..saya bersyukur sbb ade kawan se-caring bad..tp kt poli dye nie mcm biskut chipsmore..kejapa de kejap x..ish2..bad2..btw i'm happy to know u bro...thankz besties..

nie dye pasangan merpati dua sejoli...eja n afiq...first time knl mereka sgt sporting...so lovely couple...korang thankz la sudi bwk saya time mlm new year...anda berdua sgt best..thankz anda berdua..saya x tau nk tulis ape pasal anda la... :)

nie lagi satu pasangan merpati dua sejoli...yg amal saya kurang rapat..yg memey saya rapat..coz dye sgt baek..dye bnyk bagi saya nasihat time saya tgh down...first time knl dye..igt kn dye ni belagak..tp ble dah knl..sgt baek...thankz memey slalu support aku time aku down :) thankz coz be my besties..

ini dye kawan2 saya...meyh saya knl kn satu persatu...yg hujung skali farid,di ikuti yus,amri dan last ammar...
saya mulakn dengan yang paling kiri..
fareed-dye nie saya baru rapat..baru jew rapat dah leh masuk kepala...baru knl mcm dah lme knl...dah x tau nk tulis ape pasal ko..
yus-nie dye...baru gak rapat..sgt sporting...knl pon time kt uma dye..hahaha..bru knl..dah borak2 mcm kn yus..best dpt knl ngan ko...
amri-also know as AM...sgt giler dan baek..also caring..dye nie first time knl mcm agak koya la..t ble dah knl sgt baek hati...hahahah..am aku dah x tau nk tulis ape pasal ko..
ammar-nie saya tahu nk tulis ape pasal dye..sbb saya blm rapat lagi.. :)
farid-maaf gamba dye xde..best lepak ngan dye.sgt sporting..giler2....thankz la farid :)

No comments:

Post a Comment