Thursday, March 29, 2012

cinta budak meki dan auto

asalamualaikum dan selamat sejahtera..
oke arini howit nk cite mengenai some1..oke first time rapat masa wataniah...lepak2 ngan dye sgt best..oke howit cite psl dye sikit eik..oke dye nie sorg pelajar kejuruteraan mekanikal  automotif..first time nmpak kt sem 1..howit dah ckp...wow muka comel amik auto tu..oke2..dah smpai sini...nie nk cite pasal smlm dan hari ni..
27/3/2012-oke first howit g la jln2 ngan mmbe2 kt baza time konvo..tgk2 teddy bear yg comel2..pastu dye dtg..dye ckp nk beli teddy bear kew..howit jawab la..tgk jew..bende nie comel la..pastu dye ckp..xde spe nk bg dye teddy bear or bunga..howit ckp esk howit bg..dye ckp ye la tu..pastu howit beli teddy bear n coklat kt dye..first time segan gak nk bg..tp berani kn diri..bg jugak.time tu dye tgh basuh perkakas2..dye ckp kejap..pastu dye amik hadiah tu...dye ckp kt howit..igt howit main2 nk bg dye hadiah..habis merah muka dye tahan malu...mne x nye semua pensyarah pandang..
28/3/2012-oke ari yang best...mne x nye...tgh mkn..dye dtg ddk skali ngan howit..pastu jln2 ngan dye skali kt baza konvo tu..wow bahgia nye..hahaha..pastu tgk bunga ngan kawan2..dorg semua dok tgk bunga...howit tny..x minat bunga kew..dye jwb..ala xde spe nk bg bunga..howit ckp la..nk kew..
dye ckp eh x yh la.smlm dah bg teddy bear kn..howit terus bg beli bunga tu..pastu si T nie pulak g kt meja urus setia leh pulak buat dedikasi..khas untuk ????? terima la bunga dari firdaus..ya allah..gila baq hang...malu kot..pastu siap tuju lagu KOSONG from najwa latif..first time bg bunga kt perempuan..nk tercabut jantung..pastu dye ckp kejap..nk amik beg..pas amik beg dye terima bunga tu..howit soh mmbe tangkap kn gamba kenangan..THANKZ AWAK SEBAB TERIMA BUNGA,COKLAT N TEDDY TU..
WALAUPUN X SEBERAPA TP SAYA IKHLAS BG KT AWK..
HARAP AWK HAPPY...
HOPE U CAN BE MINE..
AMIN...
nie la bunga n tedy yg di bagi :)

awak sudi x awak terima bunga ini :)

teddy yg di berikan kepada si dia <3

Thursday, March 22, 2012

new polibriged t-shirt

oke acctually dari hari tu lagi nk cite psl polibriged new baju..hahah..nie baju kiteorang..tok sem nie..wow..best kn..setiap sem dpt baju baru..hahahah..howit n haziq jew dpt special sikit dpt lengan panjang..ahhah..oke..
tu jew nk update tok ari nie.. :)

my lovely brother at politeknik kota bharu..

asalamualaikum dan salam sejahtera semua..
okey hari ini howit nk knlkan abg howit yg sorg nie...nama di beri adhwa izuddin...unik kn nama abg howit...xpe meyh howit berceloteh sikit psl dye..first time jumpe dye kt DEWAN JUBLI PERAK,POLITEKNIK KOTA BHARU..dye ni merupakan sorg photographer...first time tgk..wow..dah mcm model..muka handsome+pakaian dye smart...rapat ngan dye mse stalker FB orang2 jumpe fb dye..setelah 1 sem cari..barujumpe..chat ngan dye..dye sporting sgt...first jumpe kt poli..tkt nk tgr..tp howit beranikn diri tgr gak...ternyata ye baek dan caring...until now klu jumpe kt poli kami mesti bertegur...tp next sem dye dah grad...so tinggal la aku sorg2..xpe adeq doakn abg berjaya di mana sahaja abg berada..
oke la abg adhwa..adeq x tau nk tulis ape agi..

best dpt knl abg..

Sunday, March 18, 2012

kekecewaan mengajar aku lebih tabah

asalamualaikum dan selamat sejahtera..
hari ini howit nk tulis mengenai luahan hati howit..
mesti anda semua tahu kn bagai mana rasa di kecewa kn..pedih perit bagai di hiris sembilu..itu la yg howit rasa bila insan2 yg pernah bertahta di hati memberikn harapan palsu..ahha..padahal howit jew yg syg n cinta mereka..tp dorg x pnh syg pon..
xpe la..itu semua buatkn howit jd lebih tabah..tp knpe susah sgt nk lalui semua tu..kawan2 howit ckp kt howit..dorg x nk tgk howit down sbb perempuan..
dorg x tgk howit sakit sbb perempuan..
sbb howit mudah sgt jatuh cinta ngan wanita..
sbb tu kot howit slalu di permainkn..nk buat mcm mne dah sifat howit mudah sgt org..
dorg ade gak ckp bia jew wanita2 yg x nk kt howit..x yh tungu..sbb klu howit dah berjaya x mustahil dorg akan cari howit..
dorg suruh howit blaja btl2 bukti kn kt orang2 tu...
walaupun howit xde cinta dan kasih syg dari insan yg istimewa..
tp howit ade keluarga,guru2 n kawan2 yg alwayz bg howit smgt..
skrg howit try jd lebih tabah...
thankz anda semua..
howit syg anda semua..
:)

Friday, March 16, 2012

besties mia n dayah

asalamualaikum...hari howit nk cite dua orang besties baru howit...
yang baju kuning tu dayah n baju hijau mia...
oke howit start ngan dayah dulu aw...dayah sorg yg sporting caring baek  n pendengar setia...first time knl mse lepak kt kios....kt situ dah leh satu kepala..slalu lepak ngan dye kt kios...kdg2 lepak kt kafe kamsis..oke dayah howit x tau nk tulis ape agi..
mia-dye nie knl mse anta dye kt stesyen bas kok lanas..time tu x tgr la..sbb malu..hahaaha..tp ble jumpe kt kios tgr2..n lpk2 ternya dye nie masuk air..ahhaha...tp dye caring n baek...slalu lepak ngan dye kt kios n kafe kamsis sme ngan dayah...
oke itu saja tok ari nie..
hope anda enjoy aw...
nnti howit update agi aw..
:)

about my love brother..Khairul Wasiril Aswad

asalamualaikum kepada rakan2 semua...oke hari ini howit nk cite pasal abg kesygn saya Khairul Wasiril Aswad seorang yg baek,caring n kachak...he's like my idol...sbb dye bkn sahaja ade rupa tp dye gak berkeliber...dye baru jew lanacar kn single dye..wow..first time dgr dah jatuh hati dgn lagu dye...abg terbaek la...nnti adeq akan promete kn abg nyer lagu..dah popular jgn lpe adeq aw...
oke abg adeq x tau nk tulis ape agi...
dengan ini saya MUHAMMAD FIRDAUS BIN HAMDAN MENDOAKN ABG SAYA KHAIRUL WASIRIL ASWAD BERJAYA DALAM APE JUA BIDANG YG DYE CEBURI..
AMIN...
jumpe lagi for next update..
:)

Thursday, March 15, 2012

melihat kebahagian si DIA yg pernah bertahta di hati

asalamualaikum...
dah lama x update blog saya...
melihat kebahagian si dia yg pernah bertahta di hati...secara jujur la..memang ia nya secara zahir nampak gembira..tp secara batin ia nya menyiksakn...ia lah..mungkin sbb dye pnh jd yg kite syg kn..kalau boleh saya x mahu jumpe dia dan dia di poli..tp nk buat mcm mne..sbb kami satu poli...sangat menyiksakan diri ini bile orang yg pnh bg harapan ngan kita jln ngan orang laen kn..yg paling perit couple ngan house mate sendiri...xpe itu saya boleh terima sbb mungkin jejaka itu dapat menambat si dia kot...yg lebih pilu bila house mate saya sakit dia berikan makanan kt kawan saya depan mata saya..wow...rasa ingin gugr air mata saya melihat bende itu...time saya ape pon xde..hahahahah..rasa mcm nk tukar poli jew..saya igt saya nk apply IPG la..harap2 la ianya dpt..boleh la saya tinggal kn poli tercinta.walaupon berat kn...saya sayang kawan2 saya tp.........
saya x mampu tulis ape2 lagi..sbb ianya membuat kn air mata saya mahu gugur..sekuat mana lelaki itu..dalaman nye tetap lembut..
sekian sahaja tok hari ini..
jumpe lagi :)